Interiér zázemí hangáru vznikl na přání energetického manželského páru, jehož vášní je cestování a poznávání světa z paluby jejich ultralightu. Klienti si přáli současný reprezentativní interiér, kde by mohli příjemně trávit volný čas se svými přáteli.

Interiér zázemí hangáru vznikl na přání energického manželského páru, jehož vášní je cestování a pozorování světa z paluby jejich ultralightu. Klienti si přáli současný reprezentativní interiér, kde by mohli příjemně trávit volný čas se svými přáteli.

Rozhodli jsme se maximálně uvolnit stávající dispozice prostoru a nabídnout jedinečný průhled do samotné haly hangáru. Nově vzniklé ocelové schodiště v kombinaci s lamelovou příčkou tvoří transparentní zádveří, které poskytuje dostatečnou intimitu v obytné části, ale nebrání jedinečnému pohledu na zaparkovaná letadla. Pěti úhelníkový arkýř poplatný době vzniku budovy byl v obou patrech upraven oplechováním nadpraží a parapetu, přirozeně tak kopíruje půdorysnou stopu lamelové příčky v přízemí. Zvolená paleta použitých materiálů podporuje industriální charakter celého objektu a jejich neutrální barevná škála je oživena výraznými akcenty červené barvy.

 

07.03.2019

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

PARTNEŘI KATEGORIÍ

HLAVNÍ PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI PRO ČR

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI PRO SR

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb

Zakázat vše
Upravit jednotlivě
Povolit vše