14.03.2022

KANCELÁŘE FRONTMAN

Číst více

kategorie:
Interiér roku Somfy (coworkingová centra a kanceláře)

autor a přihlašovatel:

Ing. arch. Markéta Bergerová, PREMIER INTERIORS s.r.o., www.premieri.cz

KANCELÁŘE FRONTMAN

Rekonstrukce kanceláři probíhala za plného provozu firmy. Jejím hlavní úkolem bylo prosvětlit a provzdušnit vstupní prostor. V interiéru převládají zemité neutrální barvy, které dávají vyniknout mechovým stěnám, květinám a nábytku. Podsvícený obrazec za recepcí se stal nejvýraznějším a kontrastujícím prvkem interiéru.

Vzdušnost a dálkové průhledy kancelářemi, to byl hlavní požadavek investora, který měl udávat směr vznikajícího návrhu. Dalším důležitým požadavkem bylo zakomponování zeleně, kterou investor ve svých kancelářích podporuje.
Stávající dispozice a realizace za plného provozu firmy nám trochu určovala zásahy do dispozice interiéru. Nicméně naším hlavním úkolem bylo do vstupních prostor firmy dostat více denního světla, které by interiéru dodaly vzdušnost. Docílili jsme toho díky skleněným příčkám mezi recepcí a největší zasedací místnosti. Příčky jsou decentní a stále nám zůstalo v zasedací místnosti dostatek soukromí. Dalším důležitým dálkovým průhledem od recepce je pohled do
openspace kanceláře, která je za skleněnou příčkou a optický předěl mezi těmito prostory tvoří pouze vzrostlé květiny. Zároveň jsme chtěli, aby vzdušný prostor měl v oblasti recepce, lounge zón a zasedacích místnosti pořád intimní atmosféru a proto jsme v této části tónovali strop do tmavého odstínu.
Celý interiér je navržen v zemitých neutrálních tónech, abychom nechali vyniknout mechovým stěnám, solitérním květinám a nábytku. Prostor předělujeme na zóny nejen skleněnými příčkami, ale také různými typy a dekory podlahových krytin.
Ve stávající dispozici nám chybělo vymezení lounge zón pro klienty. My jsme vytvořili dvě komfortní lounge zóny po stranách recepce, které vymezujeme lamelovými prvky, které stíní od komunikačních koridorů. Z obou zón je vidět na recepci a proto jsme také chtěli prostor recepce využít nejen jako vítací prostor pro klienty, ale zároveň, aby zde bylo něco zajímavého pro pohled čekajícího klienta v lounge zóně. Za pultem je navržen podsvícený obrazec, který
tvoří nejvýraznější prvek řešených prostor.

Číst více

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

PARTNEŘI KATEGORIÍ

HLAVNÍ PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI PRO ČR

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI PRO SR

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb

Zakázat vše
Upravit jednotlivě
Povolit vše