RESTAURACE FIT FOODIE ZLÍN
06.03.2016Ve Zlíně vznikla restaurace, která má zdravý životní styl obsažen nejen ve svém názvu, ale hlavně ve stylu kuchyně a v harmonickém pojetí interiéru. Genius loci bývalých Baťových závodů v kombinaci s přírodními materiály a promyšleným osvětlením z ní dělá místo s neopakovatelnou atmosférou.
KAVÁRNA IF CAFE, PRAHA
12.03.2016Hlavním cílem autorů i investorů bylo maximální využití prostoru a vytvoření útulného světlého interiéru, ve kterém budou použity přírodní čisté prvky, jako je dřevo, kov a kámen. Vzniknout měl prostor, ve kterém by se lidé cítili jako doma. Důraz byl také kladen na vysoce kvalitní osvětlení.
BISTRO JAN PAUKERT V PRAZE
12.03.2016Vybudování a otevření bistra Jan Paukert na Rohanském nábřeží se neslo ve znamení šibeničních termínů. Vzniknout měl prostor, který v sobě bude spojovat úctu k historii světoznámého lahůdkářství i moderní přístup a špičkové technologie.
APARTMÁN VE ŠPINDL. MLÝNĚ
12.03.2016Pro originální apartmán zvolili autoři koncept s názvem „stěny jako mapa“. Vznikl přírodně laděný interiér inspirovaný krajinou kolem Špindlerova Mlýna v topologické mapě, s příjemnou atmosférou a intimním rozdělením jednotlivých zón.
RESTAURACE HOTELU HORAL
12.03.2016Předmětem realizace byla rekonstrukce bufetové restaurace horského hotelu ve Špindlerově Mlýně. Autoři se rozhodli využít přírodní materiály, které mají vztah k danému místu, a zakomponovali do návrhu i linii krkonošských kopců. Potěšitelné je, že po oživení restaurace se majitel rozhodl pokračovat v rekonstrukci ostatních částí objektu.
GRAN FIERRO, PRAHA
12.03.2016Argentinská restaurace Gran Fierro se nachází ve Voršilské ulici v centru Prahy, ve funkcionalistickém domě obloženém v travertinu. Ochutnat tu lze nejen kuchyni, ale díky stylovému interiéru i celkovou jihoamerickou atmosféru.
HOTEL BOUČEK, KROMĚŘÍŽ
12.03.2016Restaurace je navržena tak, aby se v ní cítili dobře jak vyznavači historizujících stylů, tak lidé mající v oblibě čisté linie a nové materiály. Návrhy i realizace směřovala autorka k tomu, aby v Kroměříži vznikl prostor, který by podtrhl kouzlo tohoto krásného města.
MY FOOD ZELNÝ TRH, BRNO
12.03.2016Předmětem realizace je obchodní jednotka MY FOOD v centru Brna. Konceptem bylo očištění interiéru na kvalitativně solidní základ, redukce množství materiálů a barev, optická korekce stávajících nedostatků a důsledná aplikace grafického designu. V neposlední řadě byl kladen důraz na efektivitu a funkčnost nového celku.
CLOUD 9, HOTEL HILTON PRAHA
12.03.2016Ateliér IBA byl v roce 2006 autorem architektonického řešení střešní nástavby ikonického hotelu Hilton na karlínském nábřeží v Praze. Loni byli autoři hotelem osloveni, aby vytvořili návrh redesignu interiéru a obou venkovních teras. Řešil se tedy prostor velký 400 m2 a dvě terasy velké přibližně 140 m2.
CAFÉ ZÁHORSKÝ
12.03.2016Café Záhorský se nachází v původně secesním domě, který byl puristicky upraven roku 1929. Požadavkem investora bylo vytvořit sympatickou rodinnou kavárnu v kombinaci s bistrem a pekařstvím.
KARE CAFÉ V PRAZE
12.03.2016Za pouhé tři měsíce se podařilo vytvořit moderní prostor, ve kterém je provozován nejen showroom designového nábytku, ale zároveň i útulné café.
CARDINAL´S BURLESQUE BAR
12.03.2016Bar se nachází v činžovním domě z roku 1888 v Praze na Žižkově. Jeho redesign po změně provozovatele byla komplexní zakázka se specifickým zadáním: vybudováním baru s pódiem a zázemím pro vystoupení tanečnic burlesky.
COFFEEUP, ÚSTÍ NAD LABEM
12.03.2016Zadání ze strany investora bylo poměrně konkrétní – vytvořit ve sklepním prostoru v širším centru Ústí nad Labem kavárnu s kvalitní kávou a drobným občerstvením, která bude sloužit jako příjemné místo setkávání obyvatel města a zejména studentů z přilehlých fakult UJEP.
RESTAURACE PEPE LOPEZ
12.03.2016Třípodlažní restaurace v centru Prahy se zaměřuje na mexickou kuchyni. Tomu odpovídá také stylově zařízený interiér, který hýří barvami a originálními dekoracemi.
APARTMÁN U RŮŽOVÉ ZAHRADY
12.03.2016V historickém domě s krásnými výhledy na děčínské pamětihodnosti vytvořili nejprve francouzsky orientovanou restauraci a později přidali na přání hostů i vkusně zařízený apartmán, který vznikl z jednoho z bytů.
TERRESA, HOTEL AQUAPALACE
12.03.2016Do nového pavilonu restaurace hotelu Aquapalace Praha v Čestlicích navrhli autoři interiér pro potřeby rozšíření spektra gastronomické nabídky hotelu: restauraci Terresa s provozem à la carte. Nový prostor, který zároveň nabízí víceúčelový pronajímatelný salonek, měl být proveden ve vyšším standardu.
RESTAURACE NA RYNKU, KAMENICE
12.03.2016Zadáním bylo ze stávající, nepříliš podařené pizzerie vytvořit moderní restauraci s celodenním provozem. Zařízení interiéru ovlivnila i skutečnost, že ji s různými očekáváními navštěvuje široký okruh zákazníků.
BISTRO PROTI PROUDU
12.03.2016Proud a spojení jsou hlavní motivy interiéru bistra Proti Proudu v pražském Karlíně. Inspirace karlínským inovátorem v oblasti elektrotechniky, Františkem Křižíkem, se prolnula s myšlenkou propojení skrze dobrou kávu a skvělé jídlo.
ART-N-COFFEE V PRAZE
12.03.2016Investor se živí dovozem afrických soch ze Zimbabwe a toužil vytvořit v Praze místo, kde by tato díla mohl vystavit, prodávat a zároveň si v příjemném prostředí a nad dobrou kávou posedět a popovídat. Kavárna v pasáži ČNB vznikala v rekordním čase.
GRAND HOTEL IMPERIAL LIBEREC
12.03.2016Grand Hotel Imperial v Liberci prochází kompletní rekonstrukcí, v jejímž rámci vzniká i 36 designových pokojů. Jejich vizáž byla zcela ponechána na tvůrčí invenci umělce. Pod jedním z těchto pokojů je podepsán architekt Jan Počepický, který jej pojal v glamour stylu a přidal moderní a hi-tech prvky.
REKONSTRUKCE HOTELU GOLF
12.03.2016Předmětem rekonstrukce je budova původního motelu Stop ze 70. let 20. století. K zásadním souhrnným obnovám došlo až nyní, kdy se současný majitel rozhodl pojmout rekonstrukci velkoryseji. Ve spolupráci s architektem celý komplex architektonicky sjednotil a vtiskl mu ucelený výraz.
BISTRO À TABLE!
21.03.2016Jedná se o rekonstrukci suterénního prostoru domu z roku 1910. Dlouhé roky se zde nacházely různé kosmetické a kadeřnické salony, prostor byl sádrokartonovými příčkami členěn na mnoho malých místností, stropy byly sníženy. Pro majitele restaurace se jednalo o velkou výzvu.
ENTRÉE, OLOMOUC
12.03.2016Na začátku příběhu restaurace Entrée je nevyužitá a chátrající budova olomoucké operety – Hodolanské divadlo. Investor se rozhodl tento objekt oživit a vytvořit moderní a nápaditý komplex čtyřhvězdičkového hotelu, špičkové restaurace, odpočinkového wellness centra a vzrušujícího kasina.