DEJVICKÝ DUPLEX, PRAHA

DEJVICKÝ DUPLEX, PRAHA

 

Manželé s malými dětmi koupili od developera půdní vestavbu v činžovním domě z 20. let. Snili o světlém interiéru s velkým společným prostorem napojeným na terasu. Zvolený koncept je založený na přírodních materiálech v industriálním duchu. Pouze pokoj pro holčičky je růžový a v budoucnu bude možné jej rozdělit na dvě dívčí království.

(kategorie: novostavba; autor a přihlašovatel: Monika White, LE PATIO LIFESTYLE s.r.o., www.lepatiostudio.cz)

 

I když žijeme v době sociálních sítí a komunikace přes emaily je naprosto běžnou záležitostí, přece jen komunikovat s klienty, kterým prakticky vedete novostavbu, 2 roky přes emaily a skype vyžaduje speciální přístup, manažerské dovednosti při řízení několika pracovních týmů a také velkou důvěru na obou stranách.

Velikost interiéru: 155 m2 + terasa

Rozsah prací provedených designéry:

Návrh půdorysu bytu

Navržení schodiště

Zajištění dokončení interiéru od stadia hrubé stavby

Navržení vybavení na míru

Celkové vybavení interiéru

Investoři – manželé s malými dětmi- koupili od developera půdní vestavbu v činžovním domě z 20. let. V té době žili v zahraničí a na designérku Moniku White se obrátili e mailem. Proto naprostá většina dvouleté spolupráce mezi investory a designérkou probíhala na dálku. Zadáním byl vzdušný, světlý interiér s velkým společným prostorem napojeným na terasu, ale zároveň se soukromím pro každého člena rodiny. Dětský pokoj je koncipován tak, aby se v budoucnosti mohl rozdělit na 2 ložnice. Investoři a Monika White se dohodli na konceptu postaveném na přírodních materiálech v industriálním duchu: dřevo, tmavý kov, beton⁏ vše odlehčené designovými kusy nábytku. Kromě holčičího pokoje, který je ve vysněné růžové, celým bytem probíhají neutrální tóny šedé, bílé a černé doplněné tyrkysově modrou.

Monika White spolu s arch. Michaelem White nejprve navrhli půdorys bytu (původní nabízený developerem byl nevyhovující). Arch. White také navrhl samonosné kovové schodiště spojující patra bytu. Do obou koupelen bylo přivedeno denní světlo – do koupelny rodičů

28.02.2019